bli medlem

IMG_1181.JPG

Høres Fontenehuset Rygge ut som et tilbud for deg? Lurer du på hvordan du kan bli medlem?

Medlemsskap er gratis!
På Fontenehuset er det ingen ventelister og ingen henvisning. Som medlem forplikter du deg til å bidra med å skape et trygt og godt klubbhusfellesskap. Medlemsskapet i Fontenehuset har ingen tidsbegrensning og kan vare livet ut hvis du ønsker det. Du kan bruke Fontenehuset etter at du har skaffet deg jobb eller begynt på skole – som støtte i møte med arbeids- og studiehverdagen.

Vær deg selv, du er god nok!
Kom som du er til Fontenehuset. Vi spør ikke om din historie eller bakgrunn, men hvis du selv ønsker det, er vi ikke redd for å snakke om det som er vanskelig. Vi vil bli kjent med deg på dine premisser.

Vi kan tilby en meningsfylt hverdag!
Mange opplever å sitte alene og isolere seg parallelt med sine utfordringer. Fontenehuset Rygge kan være en plass å komme til der du møter andre som har og har hatt de samme utfordringene du kjenner på. Her kan du utvide nettverket ditt samtidig som du jobber side-om-side med andre medlemmer og medarbeidere. Vi kan tilby en meninsfull hverdag der du selv kan strukturere dagen din, hvor du møter nye mennesker som vil deg vel, og du jobber med din utvikling og dine behov. På Fontenehuset Rygge kan man få nye kolleger, venner og støttespillere.

Alt som skjer hos oss baserer seg på frivillighet. Du bestemmer selv når du vil komme og når du vil dra. Du kan ta på deg mange arbeidsoppgaver eller færre oppgaver, du bestemmer. Det viktigste er at du bidrar i den arbeidsorienterte dagen og inn i fellesskapet vårt.

Personlig plan og støtte til medlem!
Dagen på Fontenehuset Rygge handler ikke kun om arbeid. Som medlem har du mulighet til å sette opp en personlig plan sammen med en medarbeider. Her kan du sette deg kortsiktige mål, som å komme til lunsj en gang i uken, til å sette større mål som å komme tilbake i arbeid. Ditt liv, din plan! Som medlem har du også mulighet til å spørre andre medlemmer og medarbeidere om bistand. Dette kaller vi støtte til medlem. Det kan være om du trenger hjelp til å skifte hjul på bilen, hjelp med lekser osv.

Fritid og høytidsdager!
Vi har et eget fritidsprogram som vi gjennomfører ukentlig etter ordinær stengetid. Som regel fra 15.30-19.00. Medlemmer er med på å bestemme hva vi finner på. Det kan være bowling, kino, spillkveld, søndagsmiddag, turgåing o.l. Vi holder åpent for medlemmer på juleaften, nyttårsaften, 17.mai og andre merkedager.

Kontakt oss!
Post@fontenehuset-rygge.no eller på tlf 907 42 900/ 69 51 20 10. Du vil få tilbud om en omvisning på huset og eventuelt være med på et arbeidsmøte og/eller bli med på oppgaver.